...fantàstic!!

23 de febrer, 2018 - ... d'interès general -

ni són lluitadores de lluita lliure, ni botxins, ni atletes de skeleton; simplement són banyistes! No sé si és un sistema gaire pràctic i ni molt menys sembla còmode, però sí que el resultat és fantàstic!

trajes neopreno

article publicat a cultura inquieta.

...una de moda

05 de febrer, 2018 - ... d'interès general -

Que passin els anys, en el fons, no ens hauria d'importar massa si tenim l'esperit jove. I això és el què fa l'agència de models russa Olduska, comptar amb esperits joves, que encara se senten joves i que seran eternament joves.

modelos mayores de 45 años

article publicat a cultura inquieta.

... no perdem el sentit de l'humor

05 de gener, 2018 - ... d'interès general -

estem a l'inici d'un nou any. Tot està per fer i les possibilitats són immenses, igual que els resultats de les nostres decisions, espectatives, èxits, derrotes ( si és que existèixen, perquè hi ha dies que es guanya i altres que s'aprèn ), trobades i comiats, moments de solitud i de companyia... però sigui com sigui i passi el què passi al llarg d'aquests 365 dies, sobretot no perdem el sentit de l'humor!

aquí us deixo un post del fotògraf francès René Maltête.

Disfruta'l i somriu!

surrealisme_humor_rene_maltete

post publicat a cultura inquieta

què us oferim...

20 de octubre, 2017 - ...serveis -

portada servies el retratistacreativitat el retartista bodegons industrialscreativitat el retratista treball equipcreativitat el retratista bodegons industrialscreativitat el retratista preus economicscreativitat el retartista bodegons industrialscontacte el retratista

una de... fotografia zen?

08 de setembre, 2017 - ... d'interès general -

quan una mirada sense pretencions es troba amb la senzillesa. Un post sobre l'obra d'un fotògraf tranquil i que et relaxa la ment. Benvingut al món d'en Hengki Koentjoro.fotografia_Hengki_Koentjoro

article publicat a Cultura Inquieta